Oikeudellinen tiedote

Käyttöehdot

Ahtium Oyj:n (”Ahtium” tai ”Yhtiö”) www-sivuston (”verkkosivu”) käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen noudattamista. Verkkosivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli ette hyväksy näitä käyttöehtoja. 

Vastuuvapauslauseke

Ahtiumin verkkosivujen sisältämä aineisto luovutetaan käytettäväksi sellaisena kuin se on, eikä Ahtium vastaa sen virheettömyydestä, täydellisyydestä tai luotettavuudesta. Ahtiumin verkkosivujen aineistoa ei miltään osin voida pitää sitovana tarjouksena tai sitoumuksena.

Ahtium varaa oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aineistoa ja verkkosivujen käyttöehtoja, saatavuutta taikka muita toimintoja tai ominaisuuksia. Ahtium ei takaa, että verkkosivut on käytettävissä virheettömästi tai keskeytyksettä.

Käyttäjän antamat tiedot

Ahtiumin verkkosivujen käyttäjä on yksin vastuussa verkkosivujen kautta antamiensa tietojen virheettömyydestä, perille saapumisesta ja siitä, että käyttäjällä on rajoitukseton oikeus antaa kyseiset tiedot. Ahtiumin verkkosivujen käyttäjän on myös kohtuullisin keinoin varmistuttava siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä haittaohjelmia. 

Henkilötiedot

Verkkosivujen käyttäjien tietoturva on tärkeää Ahtiumille. Ahtium noudattaa voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä.